ISO 22000 نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی:
سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ، فراورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد، در سیستم مبتنی بر ISO 22000 لازم است که سازمان از یک رویکرد فرایندی و نظام مند به منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید. استاندارد ۲۲۰۰۰ سازمان را در راستای اهداف زیر یاری می نماید:
- امکان پذیری تجزیه و تحلیل خطر
- ایجاد برنامه های پیشنیازی عملیاتی
- ایجاد طرح HACCP
- طرح ریزی تصدیق
- ردیابی و کنترل عدم انطباق و به روز آوری اطلاعات